El festival de monòlegs solidaris ‘Lo comido por lo reído’ torna a exhaurir entrades

  0
  monólogos solidarios.jpg

  18/01/2016 – El certamen impulsat per la humorista badalonina Pepi Labrador tornarà a omplir el Teatre Blas Infante per recollir aliments.

  Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 99 bytes) in /usr/home/diaridebadalona.com/web/home/includes/database/database.inc on line 2176

  El Teatre Blas Infante tornarà a ompli-se aquesta setmana de rialles a canvi d’aliments per a les persones amb menys recursos. De la mà de la humorista badalonina Pepi Labrador i el seu grup organitzador, el proper dia 22 arriba una nova edició, la quarta, del festival de monòlegs solidaris ‘Lo comido por lo reído’, que va sorgir com una iniciativa particular i que ja s’ha convertit en tot un clàssic.

   

  Tot i que l’esdeveniment va començar a ser anunciat la passada setmana, ja no queden entrades. Totes les butaques, al voltant d’unes 400, han estat ja venudes i reservades. “Ha estat un gran èxit novament”, afirma Pepi Labrador. I és que l’any passat l’organització també va esgotar entrades en uns pocs dies. Tres han calgut aquest 2016 per exhaurir existències, el que porta a l’organització a plantejar-se, de cara al proper any, una doble sessió.

   

  El monologuista Gabriel Córdoba tornarà a ser el mestre de cerimònies, i estarà acompanyat d’altres companys, alguns d’ells presents a la Paramount Comedy. A més de Córdoba, pujaran a l’escenari Dani Pérez, Quique Macías, Carlos del Pozo, Jordi Merca, David Barragán, Óscar Sanmartín i, evidentment, Pepi Labrador, qui no descarta poder donar alguna sorpresa en forma d’aparició el dia de l’espectacle.

   

  L’entrada  al ‘show’, que durarà unes dues hores, costa 7 euros i 1 quilo d’aliments, i tota la recaptació es destinarà al Banc d’Aliments. Amb el teatre ple, com l’any passat, Pepi Labrador espera fer una recollida semblant pel que fa a xifres: uns 2.000 euros, que podrien ser més si aconsegueixen la cessió del teatre de forma gratuïta, i uns 700 kg d’aliments.