El festival de monòlegs solidaris recull 2.300 euros i 700 kg d’aliments

  0
  IMG-20160127-WA0002.jpg

  28/01/2016 –  L’esdeveniment, que arribava a la seva quarta edició, va tornar a omplir de gom a gom el Blas Infante de Llefià amb unes 400 persones.

  “Va ser un gran èxit!”. La valoració del festival de monòlegs solidaris ‘Lo comido por lo reído’, celebrat el passat divendres al Teatre Blas Infante, no es reserva pas alabances. Lògic, tenint en compte que l’esdeveniment, que arribava a la seva quarta edició, va tornar a omplir de gom a gom l’equipament cultural de Llefià amb unes 400 persones que van riure durant quasi tres hores i van deixar un bon granet de sorra per a les famílies més necessitades de la ciutat.

   

  La humorista Pepi Labrador, una de les principals organitzadores del certamen, explica que van poder recollir 2.300 euros, tot i haver de pagar el teatre, i es van recaptar fins a 700 quilos de menjar. Tot plegat serà destinat a la parròquia Sant Jaume, que distribuirà els aliments entre aquelles persones que més ho necessitin. Pepi valora molt positivament l’acollida i avança que sospesaran seriosament celebrar una doble sessió el proper any, atès que molta gent, diu, s’ha quedat sense entrada.