El Festival Filmets arriba en alta definició i més badaloní que mai

  0
  cartel-filmets-2012.jpg

  12/11/2012 – El certamen cinematogràfic anual compta enguany amb set autors badalonins a la secció oficial, on quasi 300 pel·lícules opten al premi final; les projeccions al Zorrilla seran en alta definició.

  Dijous es va presentar la 38a edició del Filmets Badalona Film Festival, que pujarà el teló a partir del proper dia 16 i fins al 25 de novembre. Nou dies de cultura cinematogràfica en els quals es podrà gaudir d’una secció oficial de 284 pel·lícules de 57 països diferents, escollides entre un total de 3.100 curtmetratges que han estat inscrits enguany. Les seus oficials del festival seran el Teatre Zorrilla, el Teatre El Círcol i la sala d’actes del CES Joan Maragall, que acull per primer cop les projeccions de la secció ‘Petit Filmets’, destinada a l’entreteniment de la canalla.

   

  Entre les novetats d’aquest 2012 cal destacar que totes les projeccions ubicades en el teatre Zorrilla es podran veure, per primera vegada, en alta definició, amb el salt qualitatiu que això suposa. Una altra de les sorpreses és que s’haurà de pagar entrada a aquelles sessions de tardes i nits que no tinguin patrocinadors; el preu, no obstant, serà més aviat simbòlic, d’uns dos euros, i, a més, es podrà optar per adquirir l’abonament que inclou tot el festival per 15 euros.

   

  De les quasi 300 produccions que busquen el guardó de millor pel·lícula i els 2.500 euros de premi, set són d’autors badalonins. La resta de pel·lícules de directors locals que no es troben dins de la competició oficial podran ser visionades en la secció ‘Badalona en curt’. Tots els films autòctons, a més, comptaran amb un espai especial a Televisió de Badalona que, com fa anualment, emetrà totes les pel·lícules del festival en el programa Filmets.

   

  Pots consultar i descarregar-te el programa complet del certamen cinematogràfic a www.festivalfilmets.cat