La Biblioteca de Lloreda tanca fins el 8 de desembre per obres de manteniment

  0

  12/11/2012 – Des d'avui, l'equipament públic serà sanejat i s'hi duran a terme diverses actuacions de manteniment relacionades amb el clavegueram, entre d'altres qüestions.

  La Biblioteca de Lloreda romandrà tancada al públic des d’avui, 12 de novembre, i fins al 8 de desembre a causa de la realització de diferents actuacions de sanejament i manteniment, necessàries per al bon funcionament del centre.

   

  Les actuacions que hi ha previstes inclouen la retirada de mobiliari i el desmuntatge de les plaques del fals sostre per procedir a la seva neteja. També s’ha de netejar el clavegueram intern i extern, segellar els possibles llocs d’entrada de plagues i fer-ne un tractament, amb un control i seguiment posterior. Totes aquestes actuacions seran realitzades per diversos departaments de les Àrees de Cultura i Ciutadania, Via Pública i Mobilitat i Serveis Socials i Salut de l’Ajuntament de Badalona.

   

  Els usuaris que necessitin utilitzar els serveis de biblioteca tenen a la seva disposició la resta de centres de la Xarxa Municipal de Biblioteques de Badalona: Can Casacuberta, Llefià-Xavier Soto, Sant Roc i Pomar.