El Festival Musica’t arriba a la seva setena edició aquest gener

  0
  pau vallve.jpg

  19/01/2015 – El Musica’t 2015 oferirà quatre actuacions aquest gener, del 24 al 31.

  Badalona ja es prepara pel seu festival hivernal de música en català. El Musica’t torna aquest 2015 per ser, un any més, l’aparador del moment musical que es viu a Catalunya i reflectir l’escena actual amb una bona oferta de cicles de música en directe. Edició rere edició, el certamen artístic ha anat creixent, des de 2009, i aquest any fa una nova clara aposta pel format intimista.

   

  El Musica’t 2015 oferirà quatre actuacions aquest gener: Pau Vallvé, el 24 de gener; Joan Rovira, el 25; Jordi Ninus, el dia 30, i Maria Arnal i Marcel Bagés, el 31. Al marge dels espectacles, que tindran lloc al Teatre Principal, al del Círcol, a La Sargantana i a Coworking Badalona, el festival estrena enguany, en aquesta setena edició, una festa en la que es puguin trobar, en un ambient distès, músics, públic, col·laboradors i patrocinadors del Musica’t.

   

  Els abonaments per accedir a tots els concerts de pagament del cicle es poden adquirir a un preu de 17 euros a Saltamartí Llibres. També es poden aconseguir les entrades anticipades a www.festivalmusicat.cat, i en taquilla el mateix dia dels concerts. Els preus oscil·len entre els 5 i els 12 euros.