Miralles: “És difícil fer l’equip que la Penya ha fet”

  0
  JOV-SEV (16).JPG

  18/01/2015 – El pivot verd-i-negre valorava el triomf sumat contra el Baloncesto Sevilla (75-64) i les prestacions que està oferint el FIATC Joventut.

   

  La Penya va dominar en tot moment l’enfrontament contra el Baloncesto Sevilla. El conjunt de Salva Maldonado s’ho va passar d’allò més bé, tot i no mostrar la seva millor versió.

   

  “El rival també juga i hi ha moments per tot. Penso que hem fet un partit molt complet, però el Baloncesto Sevilla té a grans jugadors”, declarava Albert Miralles després del duel.

   

  El pivot sorgit del planter de la Penya va tancar la nit amb 12 punts, 5 rebots, 1 assistència i 11 de valoració en 21 minuts a pista. Per Miralles, el xoc d’ahir al vespre tenia més dificultat del que la classificació marcava.

   

  “Teníem la feina feta per la Copa del Rei, però hi ha hagut una cosa que ens ha motivat molt. Sembla que hem fet història amb la millor primera volta dels últims 20 anys. Al matí ho hem llegit i ens ha motivat la idea d’aconseguir-ho”, va declarar Miralles.

   

  “El Baloncesto Sevilla tenia la necessitat imperiosa de guanyar i per això ha estat un partit una mica estrany. Penso que l’hem sabut llegir des del primer moment”, va afirmar també el pivot verd-i-negre.

   

  Una bona panificació

   

  Sens dubte, tots els jugadors de la Penya coincideixen en una mateixa clau a l’hora d’enumerar el motiu principal dels èxits de l’equip: l’engranatge funciona.

   

  “Completar un equip com l’ha completat el FIATC Joventut aquest any és molt complicat. Fa molts anys que estic en aquest món i és molt difícil encaixar totes les peces com s’ha aconseguit aquest any”, afirmava ahir al vespre Albert Miralles. “L’any passat es va crear un projecte que ha tingut continuïtat”, afegia l’interior del FIATC Joventut.

   

  Preguntat sobre si la Penya actual es pot comparar a la de Ricky, Rudy i Pau Ribas, Albert Miralles es va aventurar a oferir la seva visió personal. “L’equip actual ens pot recordar a aquell perquè la base està formada per gent que ha sortit de la casa. Tenim la mateixa identitat”, relatava el jugador verd-i-negre.

   

  “Som un equip més experimentat, però segurament no tenim el màrqueting que tenien dues estrelles com Ricky Rubio i Rudy Fernández. Crec que ens ho estem guanyant, practicant un bon bàsquet”, va afirmar també Miralles seguint amb la comparativa.