El festival solidari del C.C. Montigalà recull prop de 1.500 quilos d’aliments

  0
  Festival Solidario CC Montigala 1.jpg

  11/11/2014 – Voluntaris Badalona repartirà els productes recollits entre les 13 parròquies de la ciutat que atenen famílies sense recursos.

  El passat dissabte, el Centre Comercial Montigalà va acollir més de 250 membres de les principals entitats de cultura popular andalusa, aragonesa i gallega amb seu a Badalona, Cornellà i l’Hospitalet, que van oferir diverses actuacions en el marc d’una acció solidaria amb l’objectiu de recollir aliments perquè Voluntaris Badalona els distribueixi entre les 13 parròquies de la ciutat que tenen servei de repartiment d’aliments. En total, es va recollir quasi una tona i mitja d’aliments que es repartiran durant aquesta setmana.

   

  Amb la implicació molt directa de la Asociación Agarimos i la col·aboració de Voluntaris Badalona i la regidoria de Seguretat, Convivència i Participació de l’Ajuntament, Centre Comercial Montigalà va acollir de 10 del matí a 10 de la nit actuacions de diversos grups de música i ball popular, que van animar els visitants a aportar aliments per a les famílies més necessitades de la ciutat. Durant tota la jornada, diverses autoritats municipals van visitar l’esdeveniment, incloent l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol.

   

  Així, es van encadenar en el centre comercial diverses activitats musicals i lúdiques de les entitats El tacón del duende, Acra Ciudad de Badalona, Centro Aragonés de Badalona, Centro Andaluz Tertulia Flamenca de Badalona, Casa Córdoba de Badalona, Centro Rociero La Esperanza, Hermandad Rociera de Badalona, Centro Cultural Agarimos, i Xuntanza de Catalunya. També van participar dues entitats de fora de la ciutat: la Asociación Rosalía de Castro de Cornellà, i la Asociación Casa Gallega de l’Hospitalet. Aquestes entitats van oferir al visitant un ampli repertori de peces de música i ball popular d’Andalusia, Aragó i Galícia.

   

  Des del Centre Comercial Montigalà, el seu gerent, Francisco Ripoll, ha explicat que “l’èxit i la generosa implicació de les entitats i els seus membres reafirmen la intenció de repetir aquesta activitat en els propers anys”. En aquest sentit, Ripoll ha assenyalat que aposten perquè “el centre sigui un espai amb una intensa implicació en la vida de la ciutat, i això inclou accions solidàries com la de dissabte”.