Les baixes i un altre mal inici tomben el juvenil (3-1)

0
    29

10/11/2014 – El juvenil del Badalona va patir un nou revés en la seva visita al camp del Saragossa (3-1). Una derrota contra un rival directe que impedeix als de Javi Cuesta remuntar posicions en la classificació. Són  catorzens i continuen en posicions de descens.

Als escapulats no els està acompanyant la sort i per rematar-ho van haver d'afrontar el matx amb nombroses baixes. Amb 8 jugadors lesionats el panorama era molt complicat per als badalonins, que a més van tornar a estar massa tous en defensa. Falta contundència i això ha suposat un llast en molts partits. Sobretot si aquestes mancances es fan evidents en els primers minuts i toca jugar des d’un principi amb el marcador en contra. A Saragossa aquesta historia es va repetir i al minut 10 el Badalona ja perdia per 2-0, un resultat que va condicionar la resta del partit.

“Estem tenint molt mala sort i en tot l’any pràcticament no hem pogut repetir un  mateix onze”, es lamenta el tècnic Javi Cuesta, que malgrat tot reconeix també que a l’equip li falta fortalesa al darrere.  L’entrenador escapulat espera començar a recuperar efectius per normalitzar la situació i que l’equip agafi, definitivament, una bona línia. Dissabte els escapulats rebran el Cornellà a Pomar (16.30 h) amb aquest objectiu.