El FIATC Joventut ingressa per Hannah

  0
  clevin-hannah-derecha-del-joventut-con-base-argentino-del-real-madrid-facundo-campazzo-1425826861984.jpg

  25/07/2015 – El club verd-i-negre arriba a un acord amb el Dominon Bilbao Basket pel traspàs dels drets del base nord-americà.

   

  Clevin Hannah jugarà les dues pròximes temporades al Dominon Bilbao Basket. El playmaker de Holly Springs s’acomiada de Badalona després de ser una de les grans sorpreses de la Lliga Endesa en l’any del seu debut: 10.2 punts (38% en T3), 1.3 rebots i 2.4 assistències en 19 minuts.

   

  El FIATC Joventut, decidit a igualar l’oferta del Dominon Bilbao Basket pel base, va rebre la trucada del club basc, el qual ingressarà uns diners a les arques de la Penya per evitar que Hannah continués a l’Olímpic.

   

  El resultat de l’operació no és gens negatiu: el FIATC Joventut ingressa una quantitat, s’estalvia l’elevat nou contracte de Hannah i allibera una fitxa d’extracomunitari que pot destinar per contractar un nou quatre o un nou tres de referència.

   

  A banda de fer oficial la marxa de Clevin Hannah, la Penya va comunicar ahir al vespre la renovació d’Albert Miralles per les dues pròximes temporades.