El FIATC Joventut lluitarà per ser primer de grup (59-108)

0
    37

05/05/2015 – El júnior de la Penya derrota al CB Clavijo en la segona jornada del campionat d’Espanya i es jugarà la primera plaça del grup G amb la CB Academy.

El FIATC Joventut va tornar a exercir la seva superioritat a Torrejón de Ardoz, repetint la bona actuació coral executada en el debut contra el Baloncesto León (55-98). L’equip d’Adrià Alonso no va donar cap opció al Clavijo, fent un gran primer quart que els va alçar fins a la victòria (15-38).

El conjunt de la Rioja només va poder imposar-se durant el segon parcial (19-16) i, tot i així, acabaria marxant al descans amb massa punts per retallar (34-54). El domini del rebot seria totalment verd-i-negre (35/50) i la pressió defensiva de la Penya també funcionaria a bon ritme (11 recuperacions).

Durant el segon temps, el partit conservaria el mateix guió. El FIATC Joventut anotant fàcil i el Clavijo amb cada cop menys energia per lluitar (51-79). Un últim parcial de 8 a 29 favorable a la Penya tancaria el duel, certificant el segon triomf del júnior a la fase de grups del campionat d’Espanya.

Xabi López tornaria a destacar fent un gran partit (17 punts, 8 rebots, 2 assistències i 20 de valoració), igual que Terrence Bieshaar (13 punts, 8 rebots i 20 de valoració).

Els 16 punts de Nikola Maric i el poder interior de Matt Haarms (14 punts i 5 taps) completarien el quartet de jugadors referència a les files badalonines. Avui (20h), al Pavelló Javier Limones, el FIATC Joventut es jugarà la primera plaça del grup G contra la CB Academy.