El FIATC Joventut té nova botiga oficial

  0
  51
  unnamed.jpg

  01/12/2015 – L’establiment, batejat amb el nom de ‘Mundobasket’, està situat al carrer Ponent, davant de les instal·lacions del Palau Olímpic de Badalona.

   

  Tots els integrants de la primera plantilla del FIATC Joventut acudirien ahir al vespre a l’acte d’inauguració de la nova botiga oficial de la Penya.

   

  El negoci, obert per familiars d’un dels joves jugadors de l’escola de bàsquet verd-i-negra, s’anomena ‘Mundobasket’ i compta amb tot tipus d’articles esportius relacionats amb l’esport de la cistella.

   

  A més, ‘Mundobasket’ posarà a la venda tots els productes oficials del FIATC Joventut, convertint-se d’aquesta manera en la botiga oficial de l’entitat. De moment, però, cal acabar de perfilar si la Penya traspassa tota la venda de productes que ara es fa a les oficines del club cap ‘Mundobasket’ (C/Ponent 160).

   

  Albert Ventura, Alberto Abalde, Ousmane Drame, Brandon Paul, Albert Sàbat, Sergi Vidal, Nacho Llovet, Demond Mallet, Goran Suton i Albert Miralles s’acostarien fins a la botiga per compartir la inauguració amb els aficionats verd-i-negres.