Suton: “Espero que els tirs em comencin a entrar”

  0
  11
  1516_RIO-CJB (1).JPG

  01/12/2015 – L’aler pivot de Sarajevo veu el FIATC Joventut en un bon estat d’ànim i promet treballar per recuperar la seva amenaça exterior.

   

  Goran Suton és una peça important dins del joc d’aquesta Penya. Des que va arribar procedent del Cedevita croat, el balcànic ha tingut un rol clau als dos cantons de la pista. Per l’estil de joc implantat per Salva Maldonado, la figura del quatre obert és bàsica i, quan l’encert no arriba, l’equip automàticament perd una font de punts destacable.

   

  En les últimes cinc jornades, Suton ha vist com el seu percentatge exterior passava del 44% aconseguit en els tres primers partits (4/9) al 12% actual. L’aler pivot ha intentat 17 triples en els darrers cinc encontres i només n’ha pogut convertir dos (2/17).

   

  “L’encert se m’ha desplomat una mica. No sé per què ha passat. Suposo que m’he obsessionat una mica. L’únic que puc fer és treballar per millorar. Espero que els tirs em comencin a entrar”, desitjava Goran Suton, conscient del pes que ha de jugar dins de la rotació verd-i-negra.

   

  Malgrat les dues últimes derrotes, “l’estat anímic de l’equip continua sent bo”, sens dubte un bon punt de partida per afrontar els pròxims compromisos. “Contra el Madrid no teníem la pressió de guanyar perquè jugàvem contra el campió, però estem decebuts per l’últim partit”, reconeixia el balcànic.

   

  “Vam estar guanyant gairebé des del principi, però al final l’Obradoiro va reaccionar i ens va guanyar. Estem decebuts, però espero que puguem guanyar molts d’aquests partits, igual que la temporada passada”, afegia el jugador del FIATC Joventut.

   

  Suton veu la plantilla “preparada per recuperar les bones sensacions” i l’Unicaja pot ser un rival idoni per tal d’aconseguir-ho. “És un dels equips importants i nosaltres necessitem una victòria gran”, destacava l’interior.

   

  Per tal de sorprendre a l’Unicaja, Goran Suton indica quina recepta cal seguir. “Hem de ser físics des de l’inici i plantejar una bona defensa. No ens hem de preocupar tant de l’atac”, apuntava.

   

  Tot i que hi haurà poques places ‘accessibles’, Suton creu en les opcions del FIATC Joventut d’acabar la primera volta entre els vuit primers. “Espero que sí. La veritat és que hem d’afrontar un calendari complicat, però tinc clar que som un bon equip. L’únic que hem de fer és defensar, córrer i ser nosaltres”, declarava l’aler pivot.