El FILMETS acull els prestigiosos premis de cinema britànics BAFTA 2022

  0
  Festival Filmets 2021

  FILMETS Badalona Film Festival ha estat un any més la porta d’entrada a Catalunya dels premis BAFTA Shorts 2022, els prestigiosos guardons de l’Acadèmia Britànica de les Artes Cinematogràfiques i de la Televisió, que es van donar a conèixer el  passat 13 de març en una cerimònia virtual feta al Royal Albert Hall de Londres.

  Gràcies a la col·laboració establerta amb el British Council, l’organització del Regne Unit per a les relacions culturals i les oportunitats creatives, aquest diumenge 23 s’han projectat es projectaran  a FILMETS i per primera vegada a Catalunya els 8 curtmetratges presentats als premis BAFTA.

  A la presentació de la sessió BAFTA hi ha intervingut Louise Hankey, directora acadèmica del British Council. Louise Hankey ha destacat que “avui FILMETS oferirà una selecció dels millors curtmetratges que s’han fet darrerament al Regne Unit, un país amb una llarga tradició en aquest gènere cinematogràfic”.

  Entre el curts que s’han pogut veure al Teatre Zorrilla hi ha les dues cintes premiades a les categories de ficció i animació: ‘The black cop’, premi BAFTA al millor curtmetratge britànic 2022 de ficció i ‘Do not feed the pigeons’, premi BAFTA al millor curtmetratge britànic 2022 d’animació.

   

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí