El Filmets guardonarà enguany el millor curtmetratge gravat amb telèfon mòbil

  0
  filmets.jpg

  18/04/2013 – La Sargantana i el Festival Filmets enceten aquesta iniciativa per dinamitzar la participació de la ciutat en un dels esdeveniments culturals més importants de Badalona.

  La Sargantana i el Festival Filmets es donen la mà enguany per gestar una nova categoria dins del certamen de cinema badaloní. Es tracta d’una proposta innovadora que pretén guardonar el millor curtmetratge registrat amb un telèfon mòbil. Aquesta serà una de les novetats de la 39ª edició encaminada sobretot a augmentar la participació dels més joves (majors de 14 anys) i obrir les portes a un públic molt més ampli. Les úniques condicions són la duració, ja que el curt haurà d’allargar-se 3 minuts com a màxim, i la temàtica, que ha de girar entorn al concepte de ‘ciutat’, ja sigui Badalona o qualsevol altre municipi.

   

  L’objectiu d’aquesta iniciativa és remoure i dinamitzar la participació de la ciutat en un dels esdeveniments culturals més importants de Badalona. Per tal d’animar al major nombre possible de persones, els impulsors de la idea tenen previst realitzar, el setembre, tallers per difondre coneixements bàsics de les noves tecnologies i sobre com elaborar un curtmetratge. El premi, que encara no s’ha concretat, serà un altre dels incentius per atreure participants.

   

  Aquesta iniciativa és el primer pas en la col·laboració entre La Sargantana i el Filmets, a la qual tots dos volen donar continuïtat.