La Guàrdia Urbana deté un lladre de poms de portes que actuava a diversos barris

  0
  46

  18/04/2013 – Fa setmanes que algunes associacions de veïns alertaven de robatoris de poms de portes i objectes metàl·lics; aquesta setmana ha estat detingut a La Salut.

  La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut recentment un presumpte lladre que ha estat robant en les darreres setmanes poms de portes i altres objectes metàl·lics a diversos indrets de la ciutat, com ara Can Claris. Els agents van ser alertats fa pocs dies per un veï del barri de La Salut. La Guàrdia Urbana va localitzar l’individu i va comprovar que portava diversos poms de porta i altres objectes de metall; va ser detingut i acusat d’una falta de furt.

   

  El regidor de Seguretat Ciutadana, Convivència i Participació, Miguel Jurado, ha explicat que “en els últims dies s’havien produït diversos robatoris del mateix tipus al barri de Can Claris, que havien estat denunciats per l’associació de veïns”. “Per aquest motiu, la Guàrdia Urbana va muntar un operatiu de seguiment que, gràcies a la col·laboració ciutadana, ha donat com a fruït la detenció d’aquest individu”, ha afegit.

   

  Detingut després d’una persecució per la ciutat

   

  D’altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir la matinada de divendres passat el conductor d’una motocicleta després d’una espectacular persecució per diversos carrers de la ciutat. El detingut, un home de 36 anys i amb domicili a Badalona, circulava sota els efectes de l’alcohol i en la seva fugida va atropellar un agent, que va resultar ferit. Els fets van tenir lloc a l’avinguda de Lloreda de Badalona. Els agents van observar com el conductor d’una motocicleta circulava de manera erràtica. Quan els agents es disposaven a fer-li la prova d’alcoholèmia, el conductor va iniciar la fugida per diversos barris de la ciutat.