El FILMETS recupera les projeccions únicament presencials

  0
  80

  Totes les pel·lícules que es presentin en la competició oficial es veuran exclusivament en pantalla gran

  El termini per fer les inscripcions a FILMETS finalitzarà el 31 de maig i s’hi poden presentar curtmetratges de fins a 30 minuts dels gèneres de ficció, animació i documental

  La 48a edició de FILMETS Badalona Film Festival, que se celebrarà del 21 al 30 d’octubre de 2022, fa un pas endavant i recupera les projeccions únicament presencials per als curtmetratges de la Secció Oficial.

  Després que les dues edicions anteriors hagin tingut un format híbrid a causa de l’emergència sanitària provocada per la pandèmia de la Covid-19, el festival FILMETS ha decidit que aquest 2022 totes les pel·lícules que es presentin en competició oficial es vegin únicament a les sales habilitades amb aquesta finalitat.

  El conseller delegat de Badalona Comunicació, Josep Viñeta Balsells, ha explicat que “des de l’organització de FILMETS es fa una aposta clara i decidida per la presencialitat ja que creiem que allà on el cinema es viu millor i en la seva màxima expressió és en pantalla gran“.

  FILMETS mantindrà únicament el caràcter híbrid (és a dir, el format presencial i també a través de la pàgina web del certamen) per a les activitats de l’OFF FILMETS. En aquest sentit, Josep Viñeta Balsells ha afirmat que “el format híbrid ens anirà molt bé per a les sessions adreçades a professionals ja que ens permetrà tenir ponents d’arreu del món participant a FILMETS, la qual cosa enriquirà les sessions de debat”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí