Dues estrelles Michelin cuinen per al Centre Sant Jaume de Badalona

  0
  43

  Després de l’èxit de l’edició de 2021, el Centre Sant Jaume torna amb el II Concurs de Llenties Solidàries, amb la col·laboració d’F.Roca S.L, i amb més xefs i més premis que l’any passat!

  Dos cuiners amb estrella Michelin s’han apuntat al Concurs. Serà la primera vegada per a Carles Gaig, xef del Restaurant Gaig de Barcelona, i la segona per a Carme Ruscalleda -7 estrelles Michelin-.

  La televisiva Ada Parellada i la guanyadora de la setena edició de Masterchef Júnior, Lu Pérez també repeteixen i juntament amb Marga Freudenthal del MiT Espai de Cuina i el Restaurant Celler Mont Rubí cuinaran en exclusiva una recepta elaborada a base de llenties per a aquelles persones que col·laborin amb l’entitat.

  Com? Entre l’1 i el 27 de març totes les persones que facin un donatiu a través de la pàgina web www.bit.ly/llenties22 rebran un enllaç als vídeos de les receptes i entraran automàticament en el sorteig de diversos premis:

  – un menú d’arrossos per a dues persones al  Bistro Mató de Pedralbes

  – un menú degustació per a dues persones al  Restaurant Celler Mont Rubí

  – una classe de cuina + sopar per a dues persones al MiT Espai de Cuina

  – tres cates de vi per a dues persones cadascuna a la botiga Vins&Co

  – tres lots de dues ampolles de Vermouth Perucchi

  – dues ampolles de vi Raventós d’Alella Pansa Rosada

  – una ampolla de vi negre Cune Reserva 2013

  A més, tots els donants tindran dret a competir per un dels dos davantals del Centre Sant Jaume. Només hauran d’elaborar un plat de llenties seguint les passes d’algun dels xefs col·laboradors o cuinar la seva pròpia recepta, enviar fotos i vídeos del procés i convèncer la presidenta del jurat, Lu Pérez abans del 27 de març.

  Sobre el Centre Sant Jaume

  El Centre Sant Jaume treballa per a l’acompanyament socioeducatiu d’infants, joves i famílies de Badalona en situació d’alta vulnerabilitat o en risc d’exclusió social a través de projectes de promoció de l’escolarització, educació en el lleure, orientació i inserció laboral, atenció psicoterapèutica, promoció d’una alimentació saludable i hàbits socials.

  Sobre el Sopar de Llenties Solidàries

  El primer Sopar de Llenties solidàries es va celebrar el 2013 a l’escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi com a una iniciativa de la comunitat educativa a favor de la principal obra social de l’escola, el Centre Sant Jaume de la Fundació Carles Blanch. L’any 2021, davant la impossibilitat de celebrar el Sopar de forma presencial a causa de la pandèmia, neix el I Concurs de Llenties Solidàries.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí