El fiscal demana 20 anys de presó per al presumpte assassí de la dona que va ser enterrada a Montigalà

  0
  sospitos.jpg

  10/11/2015 – L’acusació apunta que l’individu, detingut el febrer de 2014, va matar la víctima després de colpejar-la al cap i la va enterrar a prop del polígon i la zona comercial.

  La Fiscalia demana 20 anys de presó per al principal sospitós de l’assassinat de la dona que va desaparèixer i va ser trobada enterrada a Montigalà l’abril de 2014. Segons publica El Periódico, l’acusació apunta que l’individu, detingut el febrer de 2014, va matar la víctima després de colpejar-la al cap i la va enterrar a prop del polígon i la zona comercial del barri badaloní.

   

  Recordem que el presumpte assassí i la dona vivien al mateix domicili, on el detingut tenia una habitació llogada i ja hauria protagonitzat, de forma prèvia a l’incident que ara es jutja, algun episodi de violència de gènere.

   

  La dona, veïna de Santa Coloma de 37 anys, va desaparèixer el 7 de febrer mentre es trobava amb les seves quatre filles en un parc de Montigalà. Dies més tard, el sospitós va ser detingut i ingressat a presó, provisional, comunicat i sense fiança. Durant la instrucció, els mesos previs a la troballa del cos, es va poder veure la policia recorrent alguns carrers de Montigalà i Fondo amb l’home detingut per reconstruir els fets.