El ‘flashmob’ del passeig de La Salut sobrepassa objectius i omple el carrer

  0
  flashmob.jpg

  17/12/2012 – L'associació de comerciants de l'eix de botigues, organitzadora de l'esdeveniment, xifra la mobilització en més de 2.000 persones, tot i que admet la dificultat de cálcul precís per la gran resposta dels veïns.

  El passeig de La Salut va veure complert el seu objectiu dissabte a la tarda. La crida i convocatòria per acudir al flashmob que pretenia marcar un rècord d’assistència local va rebre una resposta molt contundent i transformà el principal eix comercial del barri en un espectacle de ball i bones sensacions. Més de 2.000 persones, segons l’associació de comerciants, que mai havia vist el carrer tan ple, cosa que, per altre part, va dificultar, asseguren, el recompte exacte de participants.

   

  L’acadèmia badalonina Tribu Urbana Center, amb la seva professora Maribel Pino, que fora també mestre del conegut programa televisiu Fama, varen guiar durant tota la jornada els participants, entre ells, els alumnes i AMPAs de les escoles Josep Carner, Ítaca, Maria Ward, Margarida Xirgu, Mare de Déu de La Salut i Mare de Déu de l’Esperança.
   
  A més de l’esperat i preparat moment del flash mob, diverses activitats, exhibicions i classes de ball varen tenir lloc durant tot el dia i van mobilitzar grans quantitats de gent tot el dissabte.