Empat del Juvenil contra el San Francisco

0
    24

16/12/2012 – Com ja va passar en la primera volta, un aparentment inferior San Francisco va aconseguir treure un punt al Juvenil del Badalona. Ángel va fer el gol escapulat

En la que era la segona jornada de la segona volta del campionat de lliga de la Divisió d'Honor Juvenil, el Badalona va tornar a ensopegar dissabte contra un suposadament pitjor San Francisco que, com ja va passar en el segon partit del curs, va posar les coses molt difícils als de Robert Cuesta. L'equip balear arribava al Centenari amb la necessitat de puntuar per intentar apropar-se a la salvació, que té després de l'empat del cap de setmana encara a tres punts de distància. El San Francisco va demostrar ser un equip assenyat i intens i va fer-li la vida impossible a un Badalona que, novament, va haver de remar contracorrent per remuntar la diana inicial del rival. A la mitja hora de partit, els visitants van sorprendre amb un gol molt llunyà que va agafar desprevingut al porter badaloní. En la segona part, els nois de Cuesta van millorar en rendiment i les ocasions van començar a succeir-se. Al 53' Ángel empatava i feia justícia al domini local. Però el Badalona no va ser capaç d'acabar d'arrodonir la remuntada, tot i que va disposar de moltes oportunitats per fer el segon.

La derrota allunya al Badalona de l'Espanyol, qui va vèncer al Cornellà a domicili. Ja són cinc punts els punts de més que els periquitos tenen respecte als escapulats. La lliga es pren ara un llarg descans fins al cap de setmana del tretze de gener. En la que serà la primera jornada del nou any, el Badalona visitarà precisament a l'Espanyol. Els de Cuesta intentaran repetir el fantàstic partit de la primera volta, en què van superar als barcelonins per un històric 5-1.