El foc, protagonista de la imatge de les Festes de Maig 2015

  0
  44
  cartell festes maig.png

  26/03/2015 – El foc és l’ingredient principal del cartell de les Festes de Maig 2015, obra del dissenyador badaloní Arnau Clotet Arderiu.

  El foc és l’ingredient principal del cartell de les Festes de Maig 2015, obra del dissenyador badaloní Arnau Clotet Arderiu. Recordem que les Festes de Maig són el conjunt d’activitats culturals que s’organitzen al voltant de la vigília de Sant Anastasi, patró de la ciutat, que es celebra l’11 de maig. L’obra seleccionada serà la imatge gràfica del cartell i de les aplicacions del Pla de Comunicació de les Festes de Maig que elaborarà l’Ajuntament de Badalona.

   

  Arnau Clotet Arderiu va néixer a Badalona l’any 1994. Va estudiar batxillerat tecnològic a l’IES La Llauna i des de 2013 està estudiant Disseny Gràfic a l’EASD Pau Gargallo. L’autor ha explicat que “el foc és l’ingredient principal del cartell perquè aquest és l’element que millor representa l’essència de les Festes de Maig i per això hi ha de fons una fotografia que mostra les espurnes de foc, que fan que la flama del dibuix brilli i aporti aquest ambient festiu”.

   

  Des de l’any 2007, el cartell de les Festes de Maig es tria a través de la col·laboració entre l’Àrea de Cultura i Ciutadania i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona per incentivar la creació i promoure la difusió de la producció i obra gràfica de joves artistes i dissenyadors.