El Fòrum de Turisme premia les millors iniciatives turístiques locals del 2013

  0
  forum turisme.jpg

  18/12/2013 – Enguany, el guardó principal va recaure sobre Mala Vida, grup que promou les activitats de la Donzella, establiment d’oci i restauració a peu de platja, sobretot pel seu dinamisme durant les nits d’estiu.

  El Fòrum de Turisme, plataforma que integra diferents agents privats de Badalona amb la intenció d’impulsar el turisme i l’hostaleria locals, va celebrar dilluns la 2ª edició dels premis a les millors iniciatives de la ciutat en aquest àmbit. Enguany, el guardó principal va recaure sobre Mala Vida, grup que promou les activitats de la Donzella, establiment d’oci i restauració a peu de platja, sobretot pel seu dinamisme durant les nits d’estiu. A més, es van entregar un premi honorífic a l’empresari local i membre del Fòrum Pere Vila i tres mencions a l’Associació Amics del Quetx Ciutat de Badalona, al projecte Descobreix CAT i a l’agrupació BDN Running.

   

  El col·lectiu va aprofitar per destacar el bon any quant a idees per fomentar la promoció de la ciutat i també en relació a la nova oficina de turisme. Tot i així, van manifestar que cal continuar treballant i que un pas molt important és la vinculació amb l’àmbit públic. Una de les iniciatives que el Fòrum vol posar en marxa és en un conveni amb l’Ajuntament per dinamitzar la nova seu de El Carme a través de, per exemple, tallers de turisme mensuals.

   

  De cara a futures edicions, el Fòrum es plantejarà anar madurant l’elaboració i entrega d’aquests premis, mitjançant unes bases, unes catergories determinades i fins i tot un jurat. A dia d’avui, una quarantena d’empresaris i negocis de la ciutat col·laboren i participen esporàdicament del Fòrum de Turisme.