El Mercat del Trasto recull dos tones d’aliments durant el 2013

  0
  41
  Mercat del Trasto de Nadal 1.jpg

  18/12/2013 – El 'mercadillo' ciutadà es consolida com a espai solidari; cadascuna de les persones que munta la seva parada ha d'entregar, com a mínim, un quilo de menjar.

  El parc de les Muntanyetes es va tornar omplir de públic el passat diumenge durant la celebració del Mercat del Trasto de Nadal. La quinzena edició de la fira ha volgut donar un protagonisme especial a les joguines i els objectes nadalencs amb la instal·lació de 225 parades dedicades a aquestes temàtiques. A més, es van recollir prop de 400 quilos de menjar.

   

  Des de fa un temps, aquest certament ha destacat pel seu vessant solidari, ja que totes les persones que posen una parada aporten, com a mínim, un quilo de menjar per lliurar-lo al Banc d’Aliments de Badalona. En aquest sentit, s’ha consolidat com un espai de solidaritat, ja que ha recaptat dues tones de productes envasats entre les tres edicions de 2013: maig, octubre i decembre.

   

  La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Sònia Egea, també ha destacat “la gran quantitat de joguines recollides” el passat cap de setmana.