El Fòrum Turisme celebrarà al juliol el Badalona Tapas & Midnight Bath

  0
  Midnight TRAÇAT.jpg

  20/06/2012 – Es tracta d'un acte que tindrà lloc a la platja dels Pescadors el 14 i 15 de juliol i que girarà entorn a una variada oferta gastronòmica, a més d'altres activitats, com ara un bany nocturn.

  El Fòrum Turisme ha organitzat el Badalona Tapas & Midnight Bath, la original iniciativa de fer un bany nocturn a la platja al voltant de diferents propostes gastronòmiques pel cap de setmana del 14 i 15 de juliol. Es tracta d’un projecte privat d'empresaris de Badalona vinculats amb el sector serveis i persones a títol privat que volen difondre pels diferents canals de turisme de Barcelona i Catalunya la gastronomia local i la façana marítima badalonina.

   

  L'acte es localitzarà a la platja dels Pescadors, durarà tot un cap de setmana i tindrà com a principal atractiu la participació de diferents negocis vinculats amb la hostaleria que oferiran tapes per 2 euros i mig amb beguda inclosa, com El Cafè de les Antípodes, Can Frai, la Sargantana, Tariq, Can Pelat, Restaurant la Palmina, l'Espinalé, Frutaway, 4 pedre o la Cervesa del Dimoni. A més de la gastronomia, els assistents podran gaudir de diferents activitats, com una guerra de pistoles d’aigua o una nedada “fins a la bóta”.

   

  Tothom rebrà informació sobre diferents rutes turístiques per fer a Badalona i dels serveis o hotels de que disposa la ciutat. Ja sigui submergir-se per la Badalona romana a través d'un tour per les termes, la Badalona més rural, fent una excursió al monestir de Sant Jeroni de la Murtra o la més industrial a través d'una visita guiada per la fàbrica de l'Anís del Mono, l'objectiu és donar a conèixer la ciutat com una parada obligatòria pels turistes que vulguin conèixer Barcelona.