El Front Marítim i Montigalà-Batllòria celebren les seves festes amb èxit

  0
  43
  Foto 17-7-16 12 46 56.jpg

  18/07/2016 – El passeig Marítim i el poliesportiu del carrer de la Ciència s'omplen d'activitats per a tot el públic.

  Aquest cap de setmana els barris del Progrés i de la Mora han estat de festa major amb un ampli ventall d'activitats, especialment celebrats al passeig Marítim. Entre els quals la tercera edició de la festa de l'aigua, els inflables per la mainada, el sopar popular amb centenars de veïns i les exhibicions de diferents estils de balls.

   

  Entre les novetats d'enguany, que l'Associació de Veïns del Front Marítim ha volgut innovar, destacar les diverses parades artesanes del mercat mariner que s'ha instal·lat des del divendres fins al diumenge, el correfoc i l'espectacle pirotècnic a càrrec dels Bufons del Foc.

   

  Montigalà-Batllòria

   

  D'altra banda, més de 350 persones van iniciar un any més les festes del barri de Montigalà-Batllòria amb el tradicional sopar de germanor del dissabte, 15 de juliol, a la pista poliesportiva del carrer de la Ciència, que va estar amenitzat amb les actuacions de l'escola de ball de l'associació de veïns del barri, el 'coro rociero' de l'entitat andalusa Flamenco Vivo i la cantant Isabel de Mérida.

   

  Diumenge, durant tot el dia, es van organitzar diverses activitats adreçades per a tot el públic, com així la sardinada, la festa de l'escuma de colors, els pallassos amb el Circ de Colors i la cantada d'havaneres del grup Montjuïc amb rom cremat, que centenars de veïns no es van voler perdre per gaudir d'una gran jornada.