L’Ajuntament inicia el procés de compra de 80 armilles antibales per a la Guàrdia Urbana

  0
  guardia.jpg

  18/07/2016 – La inversió prevista inicialment per part del Consistori, segons el plec de condicions, és d'uns 35.000 euros.

  Mesos, crítiques i compromisos després, Badalona va iniciar fa uns dies el procés de compra d'un paquet de noves armilles antibales per als agents de la Guàrdia Urbana. L'Ajuntament ha realitzat la publicació del contracte de licitació per a l'adquisició d'una vuitantena de peces, tal i com s'havia compromès a finals del passat 2015.

   

  La inversió prevista inicialment per part del Consistori, segons el plec de condicions, és d'uns 35.000 euros -amb IVA-. Si no hi hagués cap imprevist i es compleixen els terminis marcats a la publicació oficial, el nou material podria estar en mans del cos policial aquesta mateixa tardor.

   

  L'encàrrec arriba mesos després del que s'havia compromès a la darrera sectorial de Guàrdia Urbana, a finals de 2015. El Sindicat de Funcionaris de Policia, un dels més insistents des de fa anys amb la renovació de les actuals armilles, desfasades i multipersonals, va reivindicar un cop més la compra d'un nou lot i des de l'Ajuntament es van comprometre a complir-ho durant el primer tram de 2016. Uns mesos més tard, les armilles arribaran a la comissaria.