El Fuenlabrada s’imposa a una Penya gris i previsible (76 a 79)

0
    20

30/11/2013
    El FIATC Joventut no ha sabut tancar el partit quan guanyava de 13, ha forçat la pròrroga però ha caigut contra un Fuenlabrada amb més experiència
    – Estadística
    – Vídeoresum
    – Maldonado: "Hem fet un joc molt previsible"

El FIATC Joventut ha patit la 5a derrota de la temporada, la 3a en 4 partits a casa, en caure contra el Fuenlabrada a la pròrroga per 76 a 79.
    D'aquesta manera els verd-i-negres han perdut el 4rt partit dels 6 que s'han resol en un final a cara o creu.

Els homes de Salva Maldonado han fet un partit gris i previsible en atac, tot i que la bona feina defensiva els ha permès contenir al Fuenlabrada durant 30 minuts (60 a 53). Al tram final però, a la Penya se li ha acabat la benzina mentre que els madrilenys, amb jugadors amb molta experiència, han treballat per tenir una oportunitat, i l'han aprofitat.

La bona sortida inicial (6 a 0), ha estat un miratge. El partit s'ha travat i s'ha perdut en un mar de mals tirs, pilotes perdudes i errors no forçats. En aquest camp, el Fuenlabrada treia més benefici amb un Feldeine molt actiu en els primers compassos (14 a 15).

l 2 de 9 en triples en els primers 10 minuts ja indicava que avui seria un dels dies que la Penya hauria de remar molt per guanyar. L'entrada de Llovet ha imprès més caràcter al partit, però la qualitat seguia sense aparèixer. Només Joseph veia cistella amb fluïdesa el dia que Vives, el gran motor d'aquest equip i pel que passen moltes pilotes, ha estat totalment negat (-11 de valoració). Amb aquest panorama, la Penya ha arribat al descans amb un avantatge de 3 punts (33 a 30).

A la represa, com va passar en el partit de l'Obrdoiro, el FIATC Joventut ha aconseguit fer un rentat de cara i amb un 10 a 2 ha obert el primer forat (43 a 32). Llovet es creixia a ambdós costats de la pista i entre Joseph i una jugada de murri de Cochran, els verd-i-negres han aconseguit el màxim avantatge del matx (57 a 44). La mala gestió de l'últim minut de període però, ha permès al Fuenlabrada anotar 5 punts seguits i tancar al quart amb opcions (60 a 52).

Els errors a l'inici de l'últim quart han fet que la primera cistella no arribés fins el minut 3. Mica mica es veia que a la Penya, la única referència era Joseph mentre que els visitants anaven trobant diverses opcions per seguir anotant. Així, tot i que un triple de Joseph i un 2+1 de Llovet han aguantat l'equip a l'equador del quart, un triple de Panko ha capgirat el partit a falta de 2 minuts (69 a 70). Cabezas ha col·locat als seus 2 amunt a falta de 10 segons des del tir lliure, però després del temps mort Cochran ha sorprès a tothom i ha anotat en una jugada que s'ha cuinat ell sol.

Al temps extra, tot i que la Penya havia forçat la pròrroga, s'ha mantingut la dinàmica. Als verd-i-negres els costava horrors trobar una bona situació de tir. A l'altre banda, els de Chus Mateo tampoc ho tenien fàcil, però han sabut trobar les seves opcions i un triple de Panko a 1:45 pel final ha significat l'´lutima cistella del partit. Shurna ho ha provat sense fortuna abans que el triple de Kirksay a la desesperada s'allunyés massa de la cistella.