El Futsal iris atropella el cuer de la lliga (11-4)

0
    27

26/03/2014
    Els de Casagemas van disputar un partit molt plàcid contra el Badia

El Futsal Iris afrontava un partit important de cara a l’objectiu de la permanència-
    Els badalonins rebien a casa la visita del cuer de la lliga, el Badia Palamós.

Una de les baixes sensibles era la del tècnic Carles Ventura que havia de veure el partit des de la grada per sanció i l’equip passava a ser dirigit pel seu segon, Francesc Carrascosa.

Els primers minuts del partit van ser decisius per marcar la dinàmica del partit i és que els verds van sortir amb una pressió asfixiant que a base d’atacs ràpids i fluïdesa en la transició de la pilota, van fer que al minut 4 el marcador fos 3 a 0 amb gols de Ricard, Dani i un en pròpia porteria.

L’equip demostrava estar en forma i durant vuit minuts va lluir el seu millor joc, per després relaxar-se.
    Els visitants els hi va costar reaccionar i quan començaven a acostar-se amb perill a la porteria d’Alexis, Jordio augmentava distàncies amb el 4 a 0 en el minut 19

El descans només va servir per refermar als de Casagemes que a la represa van sortir amb més empenta i en tres ocasions més, Ruben al minut 21 i Víctor al 24 i 25, deixaven un clar 7 a 0 en el marcador.

Veient que el resultat estava bastant assegurat, els verds van començar a fer proves en les rotacions i en els moviments d’atac sumat a que els visitants van començar a jugar de 5, van fer que el marcador es tornés a moure.

Primer van marcar els de Badia, però, Santy i Jordio tornaven a posar distància amb 9 a 1. Insistint en el joc de 5, els visitants van aprofitar errades en la defensa i van marcar de manera seguida dos gols més (9-3), però, un altre cop els badalonins van marcar, Dani de nou i Ñoño. En l’últim segon del partit, els visitants marcaven l’últim gol (11-4).

La victòria dóna 3 punts molt importants per continuar ascendint llocs en la classificació i a la vegada permet distanciar-se del cuer que tan sols està a 3 punts de la salvació.

Aquest proper cap de setmana hi ha descans i fins la següent setmana no es tornarà a jugar, de nou al Pavelló de Casagemes el dissabte  a les 17h contra l’Inter Esportiu Malgrat.