El Natzaret femení fa un pas més per ser campió (62 a 44)

0
    44

26/03/2014
    Les de Xavi Duatis també es van imposar al Morell i tenen 5 victòries de marge sobre el 2n a falta de 7 partits

El Natzaret femení va guanyar al Morell per 62 a 44 i va fer un pas més per ser campió del grup 1 de la 2a Catalana abans que acabi la lliga.

Les de Xavi Duatis van guanyar al 3r classificat en un partit molt incòmode. Com va passar en el matx d'anada, el Morell es va posar en zona els 40 minuts esperant les errades de les badalonines.

Al 1r quart, el desencert va ser majúscul, i al minut 5 de partit, el marcador reflectia un paupèrrim 2 a 3. Al 2n quart, les de Xavi Duatis es van entonar per agafar una diferència de 17 punts al descans (36 a 19).

A la represa però, es va repetir el joc del 1r quart, i les visitants es van arribar a posar a 10, però el control del rebot va tornar a donar el ritme al Natzaret per mantenir la renda i fer-la créixer sense patir al tram final.

Nerea Castro (11 punts) i Maria Garrido (9), van ser les màximes anotadores en un dia en el que el protagonisme ofensiu va estar molt repartit.

El proper partit del Natzaret serà el proper diumenge a les 19h a la pista del Sant Cugat.