El Futsal Iris continua sumant punts lluny de Badalona (4-11)

29
    futsarl iris.JPG

21/10/2013
    Els de Casagemes van acabar golejant al Palau Solità i Plegamans amb molta punteria a la 2a part

El Futsal Iris va sumar un nou triomf en desfer-se del Palau Solità i Plegamans per 4 a 11 i es va recuperar d'aquesta manera de l'ensopegada de fa dues setmanes a casa.

En els primers minuts del partit, el domini del joc era alternat entre els dos equips. Els verds no acabaven de trobar la profunditat suficient per amenaçar amb claredat la porteria contrària, mentre que els locals, presentant una defensa a mitja pista, esperaven la recuperació de pilotes per sortir al contraatac.
    L’encert en una de les primeres jugades va suposar el primer gol dels locals en el minut 9.

El Futsal Iris, lluny de desanimar-se, va intensificar els atacs, combinant molt amb el pivot, fins arribar a l’empat en el 10’ gràcies a Fede
    El gol va tranquilitzar els de Badalona, i els dos equips van continuar amb l’intercanvi de jugades d’atac, fins que els de Casagemas van saber provocar la sisena falta quan quedava 1 minut pel final de la primera part, que condemnava a l’equip local a un doble penal transformat per Santi (1 a 2).

La fi del primer període tranquilitzava encara més als visitants, però els vallesans no es van rendir i a l’inici de la segona part, van avançar la línia defensiva cap a tres quarts de pista, augmentant la pressió.
    Els verd i grocs no van saber resoldre aquesta situació i al 21’ el Palau Solità i Plegamans va marcar el gol de l’empat.

La igualtat però, no va durar massa ja que en el minut següent, a través d’una jugada d’estratègia, Santy tornava a posar els visitants per davant del marcador.

Arran d’aquest gol, el Futsal Iris va endarrerir la defensa fins a mig camp per evitar fer faltes innecessàries, i en dues jugades iguals, pacients en la defensa fins a robar la pilota i sortir en contraatac, els de Badalona van marcar el 2-4 i el 2-5, gràcies a Jordio al 25’ i Ruben al 29’.

El tècnic local, Ernesto Ballesteros, va voler tancar els rivals i tenir més possessió de la pilota pel que va començar a jugar amb porter-jugador. El seu equip però, no aconseguia realitzar la transició de la pilota amb fluïdesa i tres pèrdues de pilota es van transformar en 3 gols.
    Primer Dani al 30’, Santy al 31’ i un altre cop Dani al 32’.

El 2-8 semblava una distància insalvable entre els dos equips, però els de Palau no van deixar d’insistir en els seus intents i van aprofitar la confiança dels verds i la pèrdua de l’ordre i la concentració en la defensa per acostar-se en el resultat al 34’ i al 35’ (4-8).

Al veure la situació, l’entrenador del Futsal Iris, Carles Ventura, va demanar un temps mort per tallar la dinàmica del partit i reordenar els seus jugadors en defensa.
    A la represa, els verds van millorar i van aprofitar les pèrdues de pilota locals al 36’, 37’ i 38’ que van arribar als peus de Jona per deixar sentenciat el partit amb el 4-11.

És la segona victòria de la temporada, la 2a consecutiva  fora de casa, on el Futsal Iris ha marcat 24 gols en els dos partits
    Tot i així, queda pendent resoldre les baixades en intensitat que té l’equip i que li suposen encaixar molts gols en defensa.

El dissabte 26 tindrà l’oportunitat de retorbar-se amb la victòria al Pavelló de Casagemas a les 16:30 contra el FS Blanesport 83.