El GBC – Penya es jugarà divendres 18

  0
  49
  illumbe.jpg

  09/01/2013
  L'equip basc ho ha demanat perquè diumenge es festa major a Donosti i la Penya ho ha vist amb bons ulls perquè disposarà d'un cap de setmana lliure

  El partit entre el Guipúscoa Bàsquet i el Fiatc Joventut corresponent a la jornada 18, d'aquí dues jornades, es jugarà divendres 18 a les 20h en comptes de fer-ho el diumenge 20 a la tarda.

  El motiu del canvi, a petició de l'equip basc, és que el diumenge es celebra la tamborrada, una festa major a Donosti, i dissabte la Real Societat rep el Barça de futbol. El GBC va demanar a l'ACB disputar el partit el divendres, com ja van fer alguns equips la setmana passada, i la lliga els va respondre que no hi havia inconvenient si la Penya hi estava d'acord.
  De fet els verd-i-negres ho han vist amb molt bons ulls, i després de jugar el partit, faran nit a Bilbao on agafaran un avió dissabte al matí i tindran el cap de setmana lliure.

  La passada jornada, coincidint amb vigília i dia de Reis, el Canàries – Múrcia i el Cai – Fuenlabrada es van jugar el divendres. A Tenerife hi van assistir 4.713 espectadors, fins i tot més que en la darrera jornada que els insulars van jugar a casa en cap de setmana (4.575). El Cai va registrar 7.800 espectadors, un centenar menys que l'última jornada que va jugar a casa en cap de setmana.