Comencen a sonar els primers acords del Musica’t 2013

  0
  musicat.jpg

  09/01/2013 – El festival hivernal de música en català va engegar ahir amb un taller sobre com fer una cançó; divendres, el Teatre del Círcol acull l'actuació del cap de cartell, Roger Mas.

  L'espectacle ha començat i no cessarà durant uns quants dies. El Musica't 2013 va començar a sonar ahir al vespre amb la celebració d'una innovadora idea que l'organització ha posat en marxa per primer cop: el taller 'Fer una cançó'. Encapçalada pel poeta i música Josep Pedrals i el cantautor Jaume Pla, aquest 'mini' curset té l'objectiu de potenciar un seguit d’iniciatives vinculades al món de la música i hi haurà una segona sessió el proper dia 22 de gener.

  A banda d'això, els concerts del festival hivernal badaloní de música en català són a tocar. Aquest mateix divendres tindrà lloc l'actuació del cap de cartell, el cantant i compositor Roger Mas. El reconegut músic de l'escena catalana oferirà un concert intimista en format acústic al Teatre del Círcol, a partir de les 21h.

  La següent parada serà diumenge a la tarda. A partir de les 19h, La Sargantana acollirà l'actuació dels Verd i Blau, jove grup format per cinc integrants que presentaran el seu treball Un fràgil corall, publicat tot just fa un any i una cançó del qual ha rebut enguany el Premi Lletra, emmarcat en els Premis Altaveu 2012.

  El Bar del Círcol serà el tercer escenari del festival, el 17 de gener a les 21h, i l'espai en el qual el jove cantautor Albert Solà intentarà captivar el públic amb el seu primer treball, Transparent. Es tracta d'un projecte en el qual Solà es va encaminar en solitari després d'haver format part de diferents bandes de Barcelona.

  Els Acousters seran els encarregats de tancar el Musica't 2013, el 18 de gener a les 21h al Teatre del Círcol. Nascuts el 2009 a Girona, van començar a recollir èxits a diferents festivals i concursos d'àmbit català. Ara, venen a presentar el seu disc Darrere la porta…, que té col·laboracions amb Cesk Freixas, entre d'altres, a ritme de pop i folk.

  Recordeu que les entrades anticipades d'aquesta cinquena edició es poden aconseguir a través de la pàgina web del festival (www.festivalmusicat.cat) i a Saltamartí Llibres (C/Canonge Baranera, 78 – Badalona). El dia de concert es podran comprar les entrades a les taquilles a partir d’una hora abans del concert.