El gol va molt car

0
    43
    Badalona-Olot.JPG

27/09/2015 – Empat sense gols a Montigalà entre el Badalona i l'Olot, el cuer de la lliga. Partit igualat, amb algunes oportunitats per als dos bàndols que deixa l'equip de Manolo González en la zona mitja de la taula.

Dos xuts al pal, el primer de Manu Balda, en el minut 27 de la primera part, i el segon d'Ibón, en el minut 50, van ser les accions més perilloses del Badalona. Per part de l'Olot, a banda del bon partit de Gato, per la banda dreta de l'atac, cal destacar la sortida de Perea i Dieguito en el tram final del partit, que va donar més d'un ensurt al públic badaloní. Manolo González va mirar de tapar el mig del camp garrotxí, escamat pel 0-4 de la temporada passada, posant Toni Lao al damunt d'Héctor Simon.

L'empat suposa el vuitè punt en sis partits i deixa el Badalona desè en la classificació, amb només tres gols a favor. La setmana que ve els escapulats jugaran al Rico Pérez d'Alacant davant l'Hèrcules.

Badalona: Morales, Amantini, Fran Grima, Carroza, Rubén Canelada (Eugeni, 57′), Sergio Maestre, Manu Balda (David Jimenez, 66′), Toni Lao, Ponzio, Ibón Gutierrez i Morgado (Xavi Civil, 81′).

Olot: Wilfred, Blazquez, Vallho, Luismi, Rojas (c), Djak, Gato, Héctor, Sana, Ismael (Perea, 55′) i Uri (Diego, 67′).

Àrbitre: Alexis Carlos Pulido Santana. Va amonestar Canelada, Fran Grima, Carroza, Maestre, Toni Lao i Morgado (Badalona) i Blazquez (Olot).

Incidències: partit corresponent a la jornada 6 del campionat del lliga del grup 3 de Segona B amb la presència d’uns 700 espectadors al camp de Montigalà.