El govern es reuneix amb l’empresa de neteja per les “deficiències” en alguns punts de la ciutat

  0
  42
  reunio neteja.jpg

  28/07/2015 – Els responsables municipals i de FCC també han parlat d'augmentar el servei de neteja en dos camions cuba, una hidronetejadora i una brigada de neteja de solars.

  L’alcaldessa Dolors Sabater i el regidor d’Espais Públics, Javier López, s’han reunit de forma urgent amb dos dels màxims responsables a Catalunya de l’empresa adjudicatària del servei de neteja de la ciutat, Pau Martín, director Zona i Medi Ambient, i Martí Juanola, director Delegació Catalunya I – Medi Ambient de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC).

   

  El motiu d’aquesta trobada urgent ha estat la gran preocupació del nou govern pel fet que, malgrat no haver ordenat cap modificació de les condicions establertes en el contracte de neteja del govern anterior, el nou consistori ha detectat deficiències en la neteja dels carrers i places de la ciutat. La trobada també ha servit per fer una primera anàlisi i seguiment de l’estat de desenvolupament i de l’aplicació de l’actual contracte de neteja, tant pel que fa a la recollida de residus, la neteja viària, el manteniment dels contenidors i la gestió de les deixalleries i augmentar el servei de neteja en dos camions cuba, una hidronetejadora i una brigada de neteja de solars.

   

  Recordem que, en una entrevista en exclusiva al Diari de Badalona, Dolors Sabater va explicar que l’anterior govern va augmentar el servei els darrers dies de campanya, un ‘extra’ que després s’ha hagut de recuperar per part de l’empresa i els treballadors.