Miralles: “Hem de crear la mateixa pinya dels últims anys”

  0
  38
  ACB-real-Madrid-Joventut-Badalona-Tariq-Kirksay-Ayón-Gustavo-Miralles-Albert-FIATC.jpg

  27/07/2015 – El pivot parla de la seva renovació i es mostra encantat de poder continuar dues temporades més defensant la samarreta del FIATC Joventut.

   

  Que Albert Miralles segueixi a la Penya és bo per a tothom. L’interior se sent molt vinculat al club, oferirà un bon rendiment i donarà exemple als joves de com s’ha de comportar un professional per tal de mantenir-se durant molts anys en una lliga tan competitiva com l’ACB.

   

  Miralles qualifica “d’importantíssim” el fet de poder seguir formant part “de la gran família verd-i-negra”. Tot i comptar amb una important oferta del MoraBanc Andorra, l’interior ha prioritzat l’estima que li té al FIATC Joventut.

   

  “És cert que tenia ofertes d’altres clubs i estic sempre molt agraït quan s’interessen per mi, però en aquest cas era prioritari el fet de poder estar a la meva ciutat, amb la meva família i sobretot perquè els meus fills puguin seguir dient amb la il·lusió que ho fan, que el seu pare juga a la Penya”, explicava.

   

  De cara a la pròxima temporada, Albert Miralles creu que el més important és mantenir la bona sintonia al vestidor. “Ens hem de guiar per l’objectiu de crear un altre cop la mateixa pinya que hem tingut els dos últims anys”, apuntava el pivot.

   

  Segons Miralles, “tenim la base i la il·lusió intacta i tant club, com plantilla i aficionats estem en un moment òptim per seguir amb aquesta línia amb la qual hem encaixat tan bé”.

   

  El jugador verd-i-negre opina que “els resultats arribaran” i considera vital el fet de poder conservar la unió. “Si nosaltres aconseguim que la gent estigui enganxada a l’equip i que siguem una pinya, tot anirà ben encarrilat”, sentenciava.