El govern local assegura que reformarà l’escola d’adults de Lloreda

  0
  escola lloreda.JPG

  30/07/2014 – Des del centre es mostren escèptics perquè, diuen, ni tan sols hi ha data per començar les obres.

  L’Aula de Formació d’Adults de Lloreda serà objecte d’uns treballs de reforma després de mesos de reclamacions per part dels usuaris i el propi centre. Malgrat tractar-se d’un servei que atén centenars persones, la Generalitat tan sols la reconeix com a aula depenent del Centre de Formació d’Adults del Gran Sol. A més, la pròpia escola lamenta l’estat de deteriorament de les instal·lacions i la manca, per exemple, de sortida d’emergència i d’accesos per a persones amb mobilitat reduïda.

   

  El govern municipal ha anunciat recentment que ja s’han iniciat els treballs de redacció del projecte per adequar l’equipament, les primeres valoracions econòmiques del qual estimen un cost aproximat de 150.000 euros. Les actuacions consistiran en la creació d’una rampa d’accés a l’edifici des del carrer, la instal·lació d’un ascensor, i l’adaptació d’un servei per a persones amb mobilitat reduïda. L’obra es durà a terme en dos fases dins d’un període de 12 mesos.

   

  L’escola de persones adultes de Lloreda, ubicada a l’edifici de l’antiga escola de primària Lloreda, ha tingut una matrícula de 500 alumnes presencials i uns 200 per via telemàtica enguany i està plenament integrada al teixit social del districte. Tot i la intenció del Consistori, des del centre es mostren escèptics i expliquen que no s’ha fixat cap data per al començament dels treballs, encara que els hi hauria agradat veure progressos aquest estiu. La propera reunió amb l’executiu local serà al setembre, després de vacances; segons sembla, les obres podrien començar a principis de 2015, encara que el representants del centre no volen creure res fins que vegin alguna cosa més que paraules, manifesten.