El govern local dóna la gerència d’Engestur al PSC per cosir relacions

  0
  carneado.jpg

  21/09/2015 – El socialista Christian Carneado, membre de la direcció local del PSC i candidat badaloní al Parlament, serà el gerent de l'empresa municipal.

  La gestió de l’empresa municipal Engestur, encarregada d’obres i manteniment de la via pública i aparcaments de la ciutat, estarà a partir d’aquest dimarts en mans socialistes. Christian Carneado, destacat membre de la direcció local del PSC, número 8 de la llista a les municipals i candidat badaloní al Parlament, serà nomenat demà gerent de la societat, que començarà a funcionar amb el seu nou consell d’administració. D’aquesta forma, el govern local tripartit tendeix la mà al grup socialista, que, després de setmanes de negociació, va quedar fora de la coalició tot i haver investit l’alcaldessa Dolors Sabater. Tant executiu com PSC han subratllat que no es tracta de cap pacte ni acord.

   

  El propi Carneado ha explicat que els responsables municipals van demanar ajuda quant a la direcció d’Engestur, que els socialistes han acceptat fer-se càrrec perquè la intenció és sempre “sumar per la ciutat”, però que això “no implica cap acord ni acostament”. Des del govern, el tinent d’alcalde Oriol Lladó també ha indicat que “no hi ha cap acord d’estabilitat”, però sí ha afirmat que la intenció era buscar consens i refer les relacions, que, diu, “s’estan cosint”. “L’aritmètica al Ple és la que és i tot el que fem ha de tenir els suports necessaris”, apunta, en referència als quatre vots socialistes que al govern li calen per poder aprovar qualsevol iniciativa al Ple.

   

  Amb aquest nomenament, Engestur quedarà sense la figura de conseller delegat i el càrrec proposat pel PP que ha ocupat aquesta posició durant els darrers quatre anys, Tomás Vizcaíno, serà un membre més del consell d’administració. Demà, de fet, li seran revocades les seves competències, que seran transmeses a Carneado.