Hi haurà tercer partit per Cruz i les Lynx (81-71)

0
    36

21/09/2015 – L’equip de la jugadora badalonina cau a la pista de Los Angeles Sparks, resultat que iguala les semifinals de la conferència Oest de la WNBA.

El canvi del Staples per l’estadi The Pyramid li va anar bé a Los Angeles. La franquícia californiana seria capaç de forçar el tercer partit de la sèrie de semifinals, liderada per l’espectacular actuació de Candace Parker (25 punts, 10 rebots i 6 assistències).

Després de completar un primer quart d’extrema igualtat (24-23), los Angeles assecaria l’atac de Minnesota per passar a dominar totalment el joc. Les Sparks aconseguirien un parcial de 29 a 12, marxant al descans amb un avantatge més que consistent (53-35).

A la represa, la reacció de les Lynx arribaria de la mà de Maya Moore (27 punts), qui des de la línia de tres lideraria un 2 a 15 que acostaria Minnesota en el marcador (55-50).

Els esforços de l’aler serien insuficients, ja que Los Angeles podria arribar al final del duel sense veure perillar el triomf (81-71).

Anna Cruz tancaria el seu segon duel de play-off amb 2 punts, 1 rebot i 1 assistència en 13 minuts a pista. La matinada del 22 al 23 de setembre, les Lynx buscaran la classificació per la final de conferència al Target Center.