El govern municipal posa en marxa una campanya per combatre l’incivisme

  0
  IMG-20181017-WA0010.jpg

  L’alcalde de Badalona Àlex Pastor, acompanyat dels diferents coordinadors de districte, ha presentat una campanya de lluita contra l’incivisme, fent menció especial a aquells actes contra la neteja i manteniment de via pública.

  L’ordenança de civisme estableix una sèrie de sancions segons la tipologia de la infracció, anant dels 600 als 1.500 euros.
  Com a infraccions lleus amb sanció de 600 euros s’estableixen per exemple el llançament de xiclets, burilles o papers, o fer necessitats fisiològiques a la vía pública. Com a infraccions greus amb multes de fins a 900 euros, fer pintades, no recollir els excrements dels animals o malmetre entre d’altres. Com a infraccions molt greus que poden comportar multes de fins a 1.500 euros, fer foc i utilitzar material pirotècnic en zones arbrades, o cometre qualsevol mena d’acte vandàlic.

  En aquest sentit, cal recordar que en les pròximes setmanes es preveu que el govern municipal posi en coneixement la reordenació de la Guàrdia Urbana, la qual ha de servir per a un major control de l’aplicació d’aquesta ordenança.