El perllongament del Passeig Marítim fins a Canyadó serà una realitat al maig del 2020

  0
  Consell.jpg

  El govern municipal de Badalona ha adquirit el compromís d'executar el perllongament del Passeig Marítim fins a Canyadó, el qual serà una realitat el maig del 2020.

  Així es donava a conèixer ahir al vespre, després de la reunió mantinguda pel Consell de la Mobilitat, en la qual s'acordava que els cotxes podran tornar a aparcar durant les nits, en el cantó de mar, fins a l'execució de les obres, en horari comprès entre les 20 h i les 8 h. La tornada de l'estacionament dels vehicles serà efectiva partir del moment que es disposi de la senyalització corresponent.

  D'aquesta manera es resol una situació creada el passat mes de juny, tres dies abans de la moció de censura, en la que el govern de Dolors Sabater va ometre l'opinió majoritària dels veïns de Casagemes, deixant el Passeig sense aparcament.

   

  Projecte elaborat per Engestur

   

  Tècnics de l'empresa municipal Engestur han elaborat el projecte de remodelació del Passeig Marítim. Segons el calendari previst, al gener s'ha de licitar el projecte executiu, i cap al novembre del 2019 l'adjudicació de les obres. El nou passeig mantindria el carril bici al costat de la via del tren, i un espai central pels vianants que aniria protegit per bancs i jardineres. La gran novetat seria el perllongament dels passos soterrats, sortint a la superfície un cop superat el carril bici. Així d'aquesta manera s'evitarien situacions de perill. El cost d'aquesta obra anirà al voltant dels 2,5 milions d'euros