El govern municipal rectifica: les platges de Badalona quedaran tancades durant la revetlla de Sant Joan

  0
  74
  platja badalona.JPG

  Ho ha anunciat l’alcalde Albiol fa unes hores al seu perfil oficial de Twitter: “Davant l’anunci del tancament de les platges del nostre entorn durant la revetlla de Sant Joan i per evitar problemes de seguretat i aglomeracions en els accessos a la nostra, Badalona no permetrà la celebració de la revetlla a les platges”.

  Es tanca així una forta polèmica que ha causat controvèrsia dins el veïnat badaloní i també entre els propis grups municipals. Fa uns dies el PSC demanava a Albiol que rectifiqués la decisió de mantenir obertes les platges durant la Nit de Sant Joan ja que les condicions de seguretat i higiene eren molt difícils de complir.

  La Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Badalona (FAVB) també mostraven preocupació i solicitaven a l’alcalde que consultés amb tècnics si era possible garantir la seguretat a les platges durant aquesta nit en concret. “No estem a favor de prohibir, sinó de garantir la seguretat de tots els nostres veïns, més tenint en compte que el tancament de les platges de Barcelona pot fer gairebé impossible controlar els accessos i que es garanteixin les normes de seguretat establertes, perquè tothom vindrà aquí”, sosté la FAVB.

  Ahir mateix, dijous, Albiol demanava a la presidenta de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i a l’alcaldessa Ada Colau que convoqués els representants dels municipis veïns amb costa per a consensuar l’ús de les platges en la revetlla de Sant Joan, després de l’anunci de la capital catalana de no obrir les seves.

  Sembla, doncs, que la decisió ha canviat i finalment les platges romandran tancades i estarà prohibit reunir-se en aquesta zona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí