Intervenen la partida més gran de mercaderies falsificades d’aquest any a Catalunya per valor de més d’1,3 milions d’euros

  0
  37

  Un operatiu conjunt de la Guàrdia Urbana de Badalona i la Guàrdia Civil va intervenir a les 21.30 hores del passat dimarts 13.390 corretges de bossa de la marca Bimba i Lola, presumptament falsificades, en un magatzem logístic situat al carrer Indústria de Badalona. La mercaderia intervinguda està valorada en 1.339.000 euros i tenia per objecte la seva distribució per diferents establiments per a la seva venda. Es tracta de la intervenció més gran de gènere fraudulent a Catalunya des de principi d’any.

  Agents de la Patrulla Fiscal i de Fronteres (PAFIF) de la Guàrdia Civil de Premià de Mar i de la Guàrdia Urbana de Badalona, en el marc d’una recerca dirigida a la detecció de delictes contra la propietat industrial, van realitzar a últimes hores de la tarda d’ahir una inspecció en un local comercial de transport i logística del carrer Indústria, davant la possibilitat que en el mateix s’hagués emmagatzemat material falsificat. En el procés d’inspecció es van confirmar les sospites dels agents i es va procedir a la confiscació d’aquesta important partida de material falsificat. Fruit de l’operatiu, s’investiga una ciutadana de 46 anys i veïna de Torrejón de la Calzada com a presumpta autora d’un delicte contra la propietat industrial.

  Garcia Albiol ha assegurat que a Badalona “aquells que intentin saltar-se les normes ens tindran a sobre, ja que aquesta és la manera de què, entre tots, puguem revertir la situació d’inseguretat que es viu actualment en alguns barris de la ciutat”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí