El govern ofereix dos pisos a dues afectades pels lloguers socials que tenien paraula al Ple

  0
  51
  Ple ordinari gener.JPG

  01/02/2013 – Totes dues van anular les seves intervencions i això va despertar les sospites i recriminacions de l'oposició; el govern municipal assegurà que es tracta de dos pisos que porten setmanes sent reformats per ser entregats.

  Al Ple municipal de dimarts, més enllà de les mocions i els dictaments a debat, també va destacar quelcom que no figurava dins l’ordre del dia. Dues dones afectades per l’assumpte dels pisos de lloguer social havien demanat la paraula per recordar que continuaven esperant que l’Ajuntament els hi adjudiqués un habitatge. Hores abans de la sessió, no obstant, van anular les seves intervencions perquè els seus problemes havien estat resolts.

   

  Com no podia ser d’una altra manera, l’assumpte va desencadenar cert debat durant el tram dels precs i preguntes, quan l’oposició va qualificar els fets de “misteriosos”. Alguns regidors van recriminar al govern que havia concedit dos pisos amb l’objectiu que les implicades no manifestessin la seva indignació al Ple. El responsable de Via Pública, Daniel Gràcia, es va apresurar en desmentir les ‘acusacions’ i assegura que els dos pisos oferts portaven unes setmanes sent reformats i posats a punt per ser entregats.

   

  Una de les dues dones explica que ella sabia des de feia setmanes que hi havia un pis per a ella, i que abans del cap de setmana passat van comunicar-li que ja estava a punt, per això va retirar la paraula del Ple. A dia d’avui ja ha signat el contracte i ha entrat a viure a la vivenda adjudicada.

   

  L’altra implicada afirmava dimecres que havia retirat la paraula perquè li havien comunicat que en breus li concedirien un habitatge de lloguer social.

   

  A dia d’avui, i segons exposava dimarts el govern municipal, queden 11 famílies a l’espera de rebre els pisos que van sol·licitar.