El govern vol adquirir nous ‘walkies’ amb GPS per a la Guàrdia Urbana

  0
  41
  guardia-02.jpg

  13/05/2016 – L'adquisició del material i la millora dels sistemes de comunicació està supeditada, però, al pressupost d'inversions.

  El govern local vol realitzar una millora dels sistemes de comunicació de la Guàrdia Urbana i preveu la renovació de diferents elements “quan hi hagi pressupost d’inversions”, avancen fonts municipals. Serà una de les despeses que es destinin al cos de seguretat de la ciutat, i, entre altres coses, servirà per millorar la comunicació de la sala de comandament del Turó d’en Caritg.

   

  La millora de les comunicacions també contemplarà l’adquisició i implementació d’un nou sistema operatiu que integri dades i veu, i la compra de nous ‘walkies’. De fet, la intenció és que tots els agents a peu de carrer tinguin dispositiu nous, que incorporaran un sistema de posicionament GPS per saber on es troben a cada moment i poder avisar a aquells que estiguin més a prop de qualsevol incident.

   

  Inicialment, es parlava de la compra d’unes 120 emissores i una inversió d’uns 250.000 euros, però fonts municipals han preferit no avançar xifres, atès que la compra, de moment, està supeditada a l’existència de pressupost.