El govern vol construir tres promocions de pisos de lloguer social amb el superàvit de 2016

  0
  obras gorg.jpg

  23/05/2017 – El Consistori està estudiant els possibles emplaçaments i treballa per licitar les obres a principis de 2018.

  El govern municipal ha acordat destinar una part del superàvit de l’exercici de 2016 a la construcció de tres promocions d’habitatges de lloguer social en diferents barris de la ciutat. L’objectiu és crear un parc públic d’habitatge a Badalona, ja que en l’actualitat l’Ajuntament no disposa de pisos destinats a lloguer social.

   

  Recordem que l’Ajuntament de Badalona va tancar l’exercici de 2016 amb un superàvit de 21 milions. Davant d’aquesta situació de control pressupostari, el govern municipal ha decidit destinar part del superàvit a inversions socials i sostenibles, una de les quals serà la construcció d’aquestes tres futures promocions que sumaran més de 40 habitatges.

   

  El primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Badalona Habitable, Oriol Lladó, ha explicat que s’estan estudiant tres emplaçaments diferents de la ciutat per construir aquests tres edificis i que en les propers setmanes es concretaran els solars i el procés de licitació. “Es treballa per poder licitar les obres durant el primer trimestre del 2018” ha afirmat Lladó.