El Gran Canària agreuja la crisi verd-i-negra en defensa (96-85)

0
    26
    ACB Photo

El Joventut va tornar a caure per tercera jornada consecutiva davant el Gran Canària a terres canàries en un partit molt pobre en defensa i a on s’haurà de reforçar la solidesa defensiva en els pròxims partits ACB.

El matx va començar a remolc massa d’hora i a on els badalonins van encaixar fins a 28 al primer quart (28-22). Stevic i Balcerowski van ser el malson del conjunt de Carles Duran durant el primer temps.

El triden Tomic, Bassas i López – Aróstegui van liderar la remuntada verd-i-negra, tres dels jugadors que mantenen ben viva la Penya en els darrers partits disputats però insuficient perquè es puguin resoldre els partits a favor dels badalonins. Amb un parcial de 16-23 al segon període, els de Carles Duran van marxar a vestidors amb un mínim avantatge d’un punt però de molt mèrit després de bloquejar els atacs locals (només 16 punts locals al segon quart), amb un 40-32 al marcador abans del descans.

A la represa, l’encert exterior canari (13 triples i 52% d’encert) i la feina en equip dels locals van colpejar un Joventut molt tou en defensa i que va aprofitar el Gran Canaria per recuperar el lideratge (74-71). La Penya va arribar a tenir un avantatge màxim de cinc punts a favor (47-52).

Els verd-i-negres, amb Tomic (13), López – Aróstegui (14), Brodziansky (14) i Morgan (11) al capdavant en punts, va desaprofitar nombroses cistelles per poder recuperar l’avantatge però els de Fisac van aprofitar el seu encert exterior per sentenciar el matx i arribar a una màxima de 13 punts (96-83).

La tercera desfeta seguida, amb una mitjana superior als 90 punts en contra, ha de ser un punt d’inflexió per afrontar els pròxims partits ACB i Eurocup.