0
    45
    FCB

El CF Badalona va caure davant el FC Barcelona B al Johan Cruyff amb dues parts diferents per part dels escapulats. Tot i finalitzar el matx amb nou homes, els badalonins van oferir una bona imatge al primer temps.

El matx a l’Estadi Johan Cruyff va començar coll amunt per al BadalonaÁlex va evitar la primera diana del partit al minut 5 després d’un potent i ajustat xut al pal de Collado però arran del conseqüent servei de cantonada d’aquesta acció, Galindo va fer l’1 a 0 en pròpia porta.

Una primera diana molt matinera que no va desordenar el conjunt de Manolo González. Els escapulats van començar a gestionar amb comoditat la possessió de la pilota però sense poder traduir aquesta superioritat en accions ofensives de cara a porta.

Arran de la velocitat i verticalitat de Robert Simón va arribar el primer xut badaloní entre els tres pals però el tou i forçat xut de Néstor Albiach el va enviar a córner Arnau Tenas. L’única aproximació clara del Badalona al primer temps. Abans del descans, el Barça B va anivellar la possessió però es va trobar amb un Badalona ferm en defensa.

La represa va ser un autèntic malson i va arrencar amb més domini blaugrana i pràcticament cap aproximació escapulada. Chema Moreno va poder igualar el matx en una acció en transició sense rematada i, uns minuts després, Collado va sentenciar el partit després de culminar una gran acció individual de Rey Manaj.

Arran del segon gol local, el Badalona va desaparèixer de la gespa i ja no va poder reaccionar. A 20 minuts de la finalització, el Badalona es va quedar amb un home menys per expulsió d’Álex Sánchez i a tres minuts de la finalització, Rey Manaj va sentenciar el partit des dels onze metres. Josep Jaume va deixar els badalonins amb nou i, al darrer minut del temps de descompte, Collado va tancar el marcador amb un gol olímpic.

Segon temps horrible i a on la manca de pólvora en atac va tornar a penalitzar un Badalona correcte durant el primer temps però amb menys criteri i domini a partir del segon temps.