El grup 2 brilla més que la resta

  0
  30
  x publicar.jpg

  23/06/2014
  Els cracs dirigits per Víctor Cruz es van imposar en el triangular d'estrelles de la 1a Catalana

  L'equip d'estrelles del grup 2 es va endur el triangular entre els millors jugadors de la 1a Catalana. Els cracs dirigits per Víctor Cruz van estar més encertats i van acabar demostrant més gana en el partit final que decidia el guanyador.

   

  El grup 1 i el grup 2 obrien foc amb un partit molt igualat. Diego Rodríguez (Sant Josep) i Albert Serra (IPSI) duien la batuta pel 2, però l'1 sempre es mantenia enganxat amb la tripleta de jugadors del Cerdanyola i les accions de Carlos Garcia, que va tornar a demostrar la seva classe. Un triple del pivot del Viladecans sobre la botzina va empatar el partit a 40 al final del partit.

  Llavors va arribar el torn del grup 3, en el que tothom esperava quines jugades endimoniades podria fer el base del Círcol Pau Ruzafa. El "Chacho" comarcal no es va posar nerviós i a la 1a jugada del partit ja es va treure de la màniga una assistència magistral. De nou els jugadors del Cerdanyola van aguantar el seu equip per igualar el matx, però amb accions de Corcoy (La Garrotxa) i de Dos Santos (Onyar), que va ser un dels jugadors més espectaculars del partit, l'equip dirigit per Cesc castellet sumava el triomf (40 a 31).

  El darrer partit entre el grup 2 i el 3 es convertia doncs en una final. L'equip de Víctor Cruz va sortir a la pista amb més motivació per guanyar i va anar sempre per davant. Primer van ser Serra i Temprano els que duien la iniciativa per deixar el relleu a Xav Gonzàlez, que va agafar una espectacular sèrie de tir pròpia de les seves.

  Al final, campionat pel grup 2 tot i que Pau Ruzafa va acabar enduent-se l'MVP del partit.

  Més tofos d'en David Grau