El grup badaloní Jolly Jumper estrena nou videoclip: ‘Hotel Blues’

  0
  52

  15/05/2013 – Es tracta del segon curtmetratge musical del seu darrer treball, 'Girando el Mundo'; la banda de rock va acumular més de 50 actuacions per tota Espanya el 2012.

  El grup badaloní Jolly Jumper ha estrenat recentment el videoclip del tema Hotel Blues, el segon del seu darrer treball discogràfic, Girando el Mundo. El curtmetratge va ser gravat el passat mes de febrer per l’equip creatiu ‘OYEME!’, que ha col·laborat amb artistes de renom com Macaco, Nena Daconte o Lori Meyers. Durant el vídeo, els integratnts de la banda s’escapen a Àmsterdam, on viuen una petita aventura acompanyats pel seu Rock’n’Roll.

   

  Els Jolly Jumper es van estrenar amb una primera demo, editada per la productora Perkins com una colecció de cançons titulada A Ritmo de Rock’n’Roll. És a partir de 2012, no obstant, quan veu la llum l’autèntica posada en escena del grup amb un àlbum comandat en la producció pel reconegut guitarrista Santiago Campillo: Girando el mundo.

   
  Girando El Mundo és una declaració d’intencions d’un grup ‘canalla’ i ‘hippie’ alhora, que vol reivindicar el so del rock més clàssic com a estil i com forma de vida. Durant el 2012, els Jolly Jumper han acumulat més mig centenar de concerts per tota Espanya i es consideren un dels grups joves de rock nacional “amb més carretera”.