El Montgat acaba segon i jugarà les fases contra el Jac Sants (76 a 68)

0
    35
    x publicar montgat figueres.JPG

15/05/2013
    Els de Xavi Bassas sabien que el Quart havia guanyat, i sense opcions de liderat, es van desfer a l'últim quart

El Montgat va caure a la pista del Barberà en l'última jornada de la Copa Catalunya i jugarà les fases d'ascens contra el Jac Sants.

Els de Xavi Bassas tenien fil directe des de Quart, on la derrota del líder els hagués permès optar a acabar primers i tenir el factor pista en totes les eliminatòries.

Els gironins però, no van fallar contra el Prat i el Montgat es va deixar anar al tram final, tallant la sèrie de 13 victòries seguides, contra un Barberà que volia guanyar per evitar sorpreses amb possibles empats de la zona baixa.

Els del Baix Maresme van dominar gairebé tot el partit amb distàncies curtes.
    A la mitja part, ho feien per 3 punts (29 a 32) gràcies a la bona feina de Camins (9 punts) i Morales (7).

Després del pas pels vestidors, el Montgat va arribar a guanyar per 9 (51 a 42), però de la mà de López i Sotomayor, el Barberà va igualar el partit abans d'acabar el quart, i amb 3 triples de l'exjugador del Santa Coloma, va etzibar un parcial que el Montgat no va respondre.

El rival al Play Off serà el Jac Sants, que finalment ha acabat 3r de l'altre grup.
    El primer partit es disputarà al pavelló de l'Espanya industrial, diumenge a les 12:15 i la tornada serà a Montgat el dissabte 25 a les 19:30.